Logg inn|Opprett konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Hjem >>  Adidas Eyewear >>  Solbriller  >>  Uformelle solbriller >>  Adidas Eyewear Wildcharge Uformelle solbriller roste
Adidas Eyewear Wildcharge Uformelle solbriller roste
Adidas Eyewear Wildcharge Uformelle solbriller roste [136421423]Adidas Eyewear Wildcharge Uformelle solbriller roste
Move your mouse over image or click to enlarge
NOK845.19  NOK338.08Du får 60% avslag
  • Modell: 136421423
  • 9912 stk. på lager
  • Adidas Eyewear 3Matic Uformelle solbriller Jule salg
  • Adidas Eyewear TourPro L Uformelle solbriller
  • Adidas Eyewear Duramo Uformelle solbriller sandaler tilbud
  • Adidas Eyewear Whipstart Uformelle solbriller fremst
  • Adidas Eyewear Sprung Uformelle solbriller stort utvalg
Adidas Eyewear Wildcharge Uformelle solbriller roste_checkout
Adidas Eyewear Wildcharge Uformelle solbriller roste

De Wildcharge solbriller visker ut grensen mellom sport og livsstil med en lett og robust ramme, justerbare neseputer og ytelse linser.
Egenskaper:
SPX? + Flexi-soner?
Quick Release Hinge?
Traction Grip
Sport fordeler:
Hver idrett har forskjellige krav til utstyret som brukes. adidas Sport eyewear leverer flere løsninger og neste generasjon teknologi rammer for å oppfylle disse behovene. Dette oppnås gjennom vårt nære samarbeid med toppidrettsutøvere i produktutvikling for å sikre at vi leverer fordelene spesifikke for sine idretter.
vikle rundt rammen:
Den festes rundt rammen teknologi med omfattende, opp til 10Base, krumning av rammen og linsen gir det bredeste synsfeltet og gir deg en tettsittende passform. Det sikrer at adidas Sport eyewear ikke vil demontere og beskytter øynene dine fra enhver form for ytre påvirkninger.
anti tåke teknologier:
ClimaCool? teknologi ved adidas Sport briller er basert på en dynamisk ventilasjonsteknikk. Air er rettet på en måte som ikke er påtrengende og ikke forstyrrer synet ditt, for å hindre at linsen fra dugg.
linse fiksering:
adidas Sport eyewear har utviklet en Lens Lock System? for å sikre en rask og solid utskiftbare objektiver. Dette er en veldig rask og gunstig måte å endre linser, for eksempel når hendene er svett eller du er iført en sykkel hanske. Med bare noen få klikk, er objektivet endret. Alt du trenger å gjøre er å kaste tempelet til lukket posisjon og skyv adidas logo bort fra objektivet for å frigjøre den. For å sikre objektiv, åpner templet og skyv logo mot linsen.
linse endring:
Quick Change Lens System? er en sofistikert linse fiksering som ikke bare garanterer en riktig passform, men også gir mulighet for enkel skifte glass. Enkelt, raskt og solid? dine adidas Sport eyewear objektiver er bygget for enkel håndtering. Uansett hva de lys- og værforhold, med en enkel bevegelse vil du være godt forberedt.
quick release hengsel:
The Quick Release Hinge? er en patentert utløsermekanisme for tempel hengsler. Templene kan lett settes inn igjen og klikket på stilling for hånd.
stabil og press gratis passform:
Adidas Sport eyewear Traction Grip? tilbyr en non slip og press gratis stabil passform. Den Traction Grip? gir nødvendig fleksibilitet samtidig som også tilbyr full komfort når det blir slitt.
hodeplagg kompatibilitet:
Produktene fra adidas Sport eyewear utvikles på en slik måte at vinkler, kurver og materialer alle arbeide sammen for å tilby en optimal passform med hjelm eller annet hodeplagg, uten å forårsake noen trykkpunkter.

Er du ute etter adidas eyewear Wildcharge? Hos Adidas Eyewear nye varer Promotion Norge finner du alle typer Uformelle solbriller produkter fra de beste merkene. For eksempel fra adidas eyewear, et ledende merke i bransjen og garanterer deg den beste produksjonskvalitet. Ikke vent lenger og utstyr deg med produkter fra vår utendørs butikk.

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalt bruk: Urban
adidas eyewear - Solbriller - Uformelle solbriller,Linsetype: standard,Linsekategori: 3 (8% til 18%),Anbefalt bruk: urban

You may also like...