Logg inn|Opprett konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Hjem >>  Adidas Eyewear >>  Solbriller  >>  Solbriller >>  Adidas Eyewear Wildcharge Solbriller Svart drømme om
Adidas Eyewear Wildcharge Solbriller Svart drømme om
Adidas Eyewear Wildcharge Solbriller Svart drømme om [135891244]Adidas Eyewear Wildcharge Solbriller Svart drømme om
Move your mouse over image or click to enlarge
NOK777.99  NOK311.19Du får 60% avslag
  • Modell: 135891244
  • 7164 stk. på lager
  • Adidas Eyewear Tycane Pro Solbriller Rød/Svart
  • Adidas Eyewear Jaysor Solbriller Blå/Lilla Top Brand Engros Online
  • Adidas Eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS Photochromatic Solbriller Svart
  • Adidas Eyewear Kumacross Halfrim Polarized Solbriller Svart
  • Adidas Eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS Solbriller Brun/Sølv
Adidas Eyewear Wildcharge Solbriller Svart drømme om_checkout
Adidas Eyewear Wildcharge Solbriller Svart drømme om

De Wildcharge solbriller visker ut grensen mellom sport og livsstil med en lett og robust ramme, justerbare neseputer og ytelse linser.
spesifikasjoner:
Vikle rundt ramme:
Den festes rundt rammen teknologi med den omfattende, opp til 10BASE, krumning av rammen og linsen gir det bredeste synsfeltet og gir deg en tettsittende passform. Det sikrer at adidas eyewear ikke vil demontere og beskytter øynene dine fra enhver form for ytre påvirkninger.
Anti tåke teknologier:
ClimaCool teknologi ved adidas eyewear er basert på en dynamisk ventilaton teknologi. Air er rettet på en måte som ikke er påtrengende og ikke forstyrrer synet ditt, for å hindre at linsen fra dugg.
Lens fiksering:
Adidas eyewear har utviklet en Lens Lock System for å sikre en rask og solid utskiftbare objektiver. Dette er en veldig rask og gunstig måte å endre linser, for eksempel når hendene er svett eller du er iført en sykkel hanske. Med bare noen få klikk, er objektivet endres. Alt du trenger å gjøre er å kaste tempelet til lukket posisjon og skyv adidas logo bort fra objektivet for å løsne den. For å sikre linsen, åpner templet og skyv logo mot linsen.
Lens endring:
Quick Change Lens System er en sofistikert linse fiksering som ikke bare garanterer en riktig passform, men også gir mulighet for enkel skifte glass. Enkel, rask og solid - dine adidas eyewear objektiver er bygget for enkel håndtering. Uansett hva de lys- og værforhold, med én enkel bevegelse vil du være godt forberedt.
Quick release hengsel:
The Quick Release Hinge er et patentert utløsermekanisme for tempel hengsler. Templene lett kan gjeninnsettes og klikket på stilling for hånd.
Stabil og press gratis passform:
Adidas eyewear Traction Grip tilbyr en sklisikker og trykk gratis stabil passform. Traction Grip gir nødvendig fleksibilitet samtidig som også tilbyr full komfort når det blir slitt.
Hodeplagg kompatibilitet:
Produktene fra adidas eyewear utvikles på en slik måte at de vinkler, kurver og materialer alle arbeide sammen for å tilby en optimal passform med hjelm eller andre hodeplagg, uten å forårsake noen trykkpunkter.
Sweat blocker:
Å sørge for at svette ikke forstyrrer din ytelse, har adidas eyewear utviklet en svette blocker. Det er et system som gjør at du raskt og enkelt fjerne eller feste den. Skummet på svette blokker støtter også anti tåke funksjonaliteten av rammen.
Hodestropp:
Adidas eyewear tilbyr ulike løsninger for å enten endre side templer til et hode stropp eller å feste stroppen på slutten av tempelet. Det er utviklet begge alternativene for å sikre at ingen trykkpunkt er opprettet og du kan raskt og enkelt endre den tilbake når du ønsker.
Nese dekselet:
Det utendørs eyewear modell Terrex pro kommer også med en nese dekke. Det er en flyttbar del som har blitt utviklet sammen med rammen for å sikre en perfekt passform, samtidig som det åpner for god ventilasjon.
Goggle:
Brillene fra adidas eyewear er ikke bare overbevisende, takket være sin sterke stil; de tilbyr også flere prisbelønte teknologi. I tillegg til den innovative ramme teknologi, brillene har også LST linser for å sikre perfekt utsyn uansett værforhold.
se video
Teknologi:
SPX + fleksi-soner

Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen utendørs utstyr, oppdag Adidas Eyewear temperament Norge. Som adidas eyewear autorisert forhandler har alle våre utendørs produkter full produsentgaranti av adidas eyewear. Velg en av våre Solbriller kategorier og oppdag utvalget av Solbriller produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalt bruk: Sport Farge: Svart
adidas eyewear - Solbriller - Solbriller,Linsetype: standard,Linsekategori: 3 (8% til 18%),Anbefalt bruk: sport,Farge: svart

You may also like...