Logg inn|Opprett konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Hjem >>  Adidas Eyewear >>  Solbriller  >>  Solbriller >>  Adidas Eyewear Tycane Pro L Solbriller Gul/Svart
Adidas Eyewear Tycane Pro L Solbriller Gul/Svart
Adidas Eyewear Tycane Pro L Solbriller Gul/Svart [135891215]Adidas Eyewear Tycane Pro L Solbriller Gul/Svart
Move your mouse over image or click to enlarge
NOK1,562.93  NOK625.17Du får 60% avslag
  • Modell: 135891215
  • 6460 stk. på lager
  • Adidas Eyewear Zonyk Pro L Solbriller Gul/Svart
  • Adidas Eyewear Evil Eye Halfrim Pro XS Solbriller Grønn/Svart
  • Adidas Eyewear Matic Solbriller Hvit/Grå populære butikker
  • Adidas Eyewear Zonyk L Solbriller Gul/Grå verdifull
  • Adidas Eyewear Kumacross Halfrim Photochromatic Solbriller Svart
Adidas Eyewear Tycane Pro L Solbriller Gul/Svart_checkout
Adidas Eyewear Tycane Pro L Solbriller Gul/Svart

Den tycane pro utendørs gir maksimal beskyttelse for de tøffeste fjellmiljø med en tettsittende sjal rundt passform. Disse holdbare solbriller kan bæres som en goggle med ClimaCool skum pad og headstrap, som også er avtagbar.
spesifikasjoner:
Vikle rundt ramme:
Den festes rundt rammen teknologi med den omfattende, opp til 10BASE, krumning av rammen og linsen gir det bredeste synsfeltet og gir deg en tettsittende passform. Det sikrer at adidas eyewear ikke vil demontere og beskytter øynene dine fra enhver form for ytre påvirkninger.
Anti tåke teknologier:
ClimaCool teknologi ved adidas eyewear er basert på en dynamisk ventilaton teknologi. Air er rettet på en måte som ikke er påtrengende og ikke forstyrrer synet ditt, for å hindre at linsen fra dugg.
Lens fiksering:
Adidas eyewear har utviklet en Lens Lock System for å sikre en rask og solid utskiftbare objektiver. Dette er en veldig rask og gunstig måte å endre linser, for eksempel når hendene er svett eller du er iført en sykkel hanske. Med bare noen få klikk, er objektivet endres. Alt du trenger å gjøre er å kaste tempelet til lukket posisjon og skyv adidas logo bort fra objektivet for å løsne den. For å sikre linsen, åpner templet og skyv logo mot linsen.
Lens endring:
Quick Change Lens System er en sofistikert linse fiksering som ikke bare garanterer en riktig passform, men også gir mulighet for enkel skifte glass. Enkel, rask og solid - dine adidas eyewear objektiver er bygget for enkel håndtering. Uansett hva de lys- og værforhold, med én enkel bevegelse vil du være godt forberedt.
Quick release hengsel:
The Quick Release Hinge er et patentert utløsermekanisme for tempel hengsler. Templene lett kan gjeninnsettes og klikket på stilling for hånd.
Stabil og press gratis passform:
Adidas eyewear Traction Grip tilbyr en sklisikker og trykk gratis stabil passform. Traction Grip gir nødvendig fleksibilitet samtidig som også tilbyr full komfort når det blir slitt.
Hodeplagg kompatibilitet:
Produktene fra adidas eyewear utvikles på en slik måte at de vinkler, kurver og materialer alle arbeide sammen for å tilby en optimal passform med hjelm eller andre hodeplagg, uten å forårsake noen trykkpunkter.
Sweat blocker:
Å sørge for at svette ikke forstyrrer din ytelse, har adidas eyewear utviklet en svette blocker. Det er et system som gjør at du raskt og enkelt fjerne eller feste den. Skummet på svette blokker støtter også anti tåke funksjonaliteten av rammen.
Hodestropp:
Adidas eyewear tilbyr ulike løsninger for å enten endre side templer til et hode stropp eller å feste stroppen på slutten av tempelet. Det er utviklet begge alternativene for å sikre at ingen trykkpunkt er opprettet og du kan raskt og enkelt endre den tilbake når du ønsker.
Nese dekselet:
Det utendørs eyewear modell Terrex pro kommer også med en nese dekke. Det er en flyttbar del som har blitt utviklet sammen med rammen for å sikre en perfekt passform, samtidig som det åpner for god ventilasjon.
Goggle:
Brillene fra adidas eyewear er ikke bare overbevisende, takket være sin sterke stil; de tilbyr også flere prisbelønte teknologi. I tillegg til den innovative ramme teknologi, brillene har også LST linser for å sikre perfekt utsyn uansett værforhold.
Teknologi:
SPX + fleksi-soner
Desentrert Vision Advantage PC Lens
Vikle rundt Protection
Ventilasjonssystem
ClimaCool
Hydrofobe
Vision Advantage med LST Lens Concept
Double Snap Nose Pads
TRI.FIT Temple
Hjelm kompatibel
Quick Change Lens System
cap kompatibel

Hvis du er ute etter adidas eyewear Tycane Pro L er du heldig. I vår utendørs butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst Adidas Eyewear kjølig Norge Norge. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Solbriller produkter. Adidas Eyewear kjølig Norge Norge tilbyr et eksklusivt utvalg av Solbriller for ulike typer aktiviteter. Vår Solbriller er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalt bruk: Sport Farge: Gul ,Svart
adidas eyewear - Solbriller - Solbriller,Linsetype: standard,Linsekategori: 3 (8% til 18%),Anbefalt bruk: sport,Farge: gul,Farge: svart

You may also like...